2008. július 27., vasárnap

Közösségek

Barangolok a neten, mert miért ne, mert én mindig szoktam, és blogról blgra röppenve fedezek fel újabb és újabb csodadolgokat. Le vagyok nyűgözve. Nekiálltam hordozókendő szabásmintát találni, és egy egész hordozó fórumra bukkantam. Innen már csak egy lépés volt, hogy az ott trécselő anyukák és apukák blgojait szemléjem.
Amikor elkezdtük szűlői feladatunkat, és ezzel együtt a hordozást, azt gondoltam, hogy bőven elég egy kendő, és sajnáltam, hogy van kettő, és így az egyieket nem használjuk. Aztán egyszercsak előkerüt a másik, ami nem hosszú kendő, hanem zsákocska(ilyeneket fogok most varrni). Most oda jutottam, hogy sok sok kendő, sok szín, sok típus, minden hangulatra, minden évszekra, minden ruhámhoz, minden személynek....stb..lesz itt még sok kendő, mivel már a kedves apuka fejében is megfogalmazódott egy vékonyabb kendő igénye....
Lényegre visszatérve, körbenéztem a hordozó anyukák blogjaiban és láss csodát, mit találok, mosható pelenkát, és házmalmot. Véletlen ez? vagy valami közös gondolkodát jelzhet, közös értékekekkel, és közös álmokkal? Biztos nem véletlen és ha statisztikát csinálnák, hogy hordozó szölők között hány százalék használ mosható pelenkát, és rendelkezik saját malommal, tuti más arányt kapnánk, mint a babakocsis csoportban. Valahogy ez összefügg. Remélem senki nem érzi sértőnek ezt a bejegyzést, mert véletlenül sem akartam megbántani senkit. Szóval a lényeg az, hogy örülök a sok sok hasonszőrűnek, akiket a világhálón lelek, és régi hagyományos módszerekkel élik sok más oldalon a hétköznapjaikat.
Ajánlom őket:
http://jucuu.blogspot.com/
http://jucuu.blogspot.com/
http://hugipakk.blog.hu

Ez a hirtelen mai találat. Lesz még több is, addig bogarásszatok náluk.

1 megjegyzés:

borsó írta...

ha egyszer babám lesz, én is kendőben szeretném majd inkább vinni, mert azt gondolom, jobban biztonságban érzi magát egy olyan gyerek, aki érzi az anyja/apja közvetlen közelségét:)

Sobre a Felicidade

About This Blog

Szilda életmódalakulása 2008 © Blog Design 'Felicidade' por EMPORIUM DIGITAL 2008

Back to TOP