2008. október 5., vasárnap

Lelkem rendje 2.rész

Ígéretemhez híven, kisfiam játszóterének kialakítása következett. Kialakítottam. Meglepően sok változást hozott és fog hozni magával. Ami már most teljesen biztos, hogy éjjel a gyermek játszótere a mi fekvő helyünkké változik. Egyrészt, mert pont a kanapé előtt van a játszóhely, amin mi eddig aludtunk. Másrészt, az a kanapé két éves, és sajnos kicsit már lerobbant. Kényelmesebb a föld, és pont.
Ezután a felismerés után arra gondoltunk, hogy némi átrendezést eszközölhetnénk akkor, ha már a hálószobának amúgy sem szerves része a kanapé, akkor lehetne a nappalié, ahol viszont tökéletes szolgálatot tenne. Ez a projekt még kis tervezést igényel a megvalósítás előtt, de bízom a sikerben.
Képpel még csak egyel szolgálhatok, mert páromat kértem meg a fotó készítésre, és csak egy gyors kattintással pipálta ki a dolgot:D, de sebaj, a lényeg látszik. Ígérem a következő epizódban visszakanyarodok majd erre a témára egy pék erejéig, ahol használatba véve láthatjuk majd. Addig be kell érjük a magányos játékok hegyével.

Előtte. Keressétek meg a babát, aki elbújt:D

Utána: itt nincs baba:D, ne keressétek

A következő rész tartalmából:
Ahol felkerül A FÜGGÖNY, bár előtte el is készül

2 megjegyzés:

Nanette írta...

Szia!
Azon kombináltam, az előző bejegyzésedhez, vagy ide írjak, aztán arra gondoltam, hogy mivel fiatal még az ismeretségünk, nem kéne okoskodnom a családi problémáitok fölött. Véleményem persze van, de helyette most hadd ajánljam a figyelmedbe Rabindranath Tagore költő verseit, interneten elég sok fent van. Főleg Az eltévedt madarak és A növekvő Hold köteteket ajánlanám, az én lelkem rendjéhez már jó ideje hozzátartoznak ezek...

Unknown írta...

Szia!Remek hogy idetaláltál, köszönöm az ajánlást, megismerkedem a versekkel. A családi ügyben sokak adtak hangot ismerősen, ismeretlenül, vagy gyáván. Egyetlen bejegyzésem nem kapott még annyi kommentet, mint az...pedig vannak szerintem értékesebbek...Jó olvasgatást nálam, remélem lelsz értékeket itt.

Sobre a Felicidade

About This Blog

Szilda életmódalakulása 2008 © Blog Design 'Felicidade' por EMPORIUM DIGITAL 2008

Back to TOP