2008. október 24., péntek

Mert álmodni még szabad!!

....és kell
Drága Ildim felkért erre a remek feladatra, és agyalok erőst.
2009.10.24.
Már a tanyánkon lakunk, belaktuk, sok sok termés gazdagítja az éléskamrát. Fiacskám tesója már nagyon hamar kibújik pocaklakó otthonából. Olivér nagylegény, és imádja tanyán való futkorászást, és várja a kistesót. Apa leginkább otthon dolgozik, és rengeteg időnk van egymásra.

2010.10.24.
Idén már gabonát is arattunk. A méheink rengeteg mézet termelnek, az elmúlt évben sokat alakítottunk még a lakókörnyezetünkön. Alakul a ház körüli kiskert dekorációs funkciója is. Kész a kinti kemencém, így az egész nyarat a friss levegőn töltöm a csemetékkel, és a család legifjabb tagjával a pocakomban, de ő még egy ideig bennmarad. Sok időt töltenek nálunk a nagyszülők, és egyre többet gondolkodnak azon, hogy környékünkre költöznek egy kisebb házba, most hogy a tesómék is kezdenek kiröpülni. Húgom férjhez ment.

2011.09.24.
Anyáék a faluban laknak, bringával gyakran összejárunk. Gyakorlatilag önellátóvá vált a tanyánk. Hugiék valahol Kecskemét környékén laknak, párja ott tölti be álomállását. Tesóm otthon van a gyermekkel, és szakfordításokat csinál. Tervezzük a negyedik babát, és remélem sok barátunk költözik elérhető közelségbe, hogy ne nagyon szóródjunk szét.

Kiváncsian várom Marcsi, Áron és Anda terveit.

2 megjegyzés:

Anda írta...

Húha. Nagyon tetszik ez a körmenet. El kell egy kicsit gondolkodnom rajta, hogy pontosan milyen beosztással is történjen a következő 3 évem, de ígérem, még ma sort kerítek rá, hogy megosszam veled/veletek. :)
Tetszenek a gyönyörű terveid, kívánom neked, hogy mind meg is valósuljon belőle.

Anda írta...

Megírtam a felkérésedre a terveimet. :)
Puszillak!

Sobre a Felicidade

About This Blog

Szilda életmódalakulása 2008 © Blog Design 'Felicidade' por EMPORIUM DIGITAL 2008

Back to TOP