2009. január 30., péntek

Sűrű nap!

Délelőtt Pesten voltam, drága gyermekemre meg édesanyám vigyázott. Szerdán belázasodott, és még nem akartam vinni magammal, a ropgram viszont lemondhatatlan volt. Megoldottuk, másik nagymama jött értem, hozott, vitt, szóval mindenkinek ezer köszönet mindkettejüknek. Hogy mi volt a lemondhatatlan program, az még titkos. De be fogok számolni róla, amint konkrét mesélni való lesz.
Miután ott végeztünk még vettem papírt nagymamáék 50. házassági évforulójának ültetőkártyáihoz, mert azokat megcsináljuk a hétvégén. Majd beszámolok a fotókkal, de mág csak most tervezgetem milyen is lesz pontosan.
Mikor hazaértünk, egy jó hangulatú legényke várt rám, és ugrott a nyakamba amikor meglátott. Jólesett, hiányzott nagyon.
4re jött át Csilla, és Barni, vadi új ismerősök, akik egyidősek velünk, és Bicskén laknak. Nagyon örülünk neki hogy egymásra találtunk, mert mindkettőnkre ráfért egy helyi barátnő. Itt is üdvözlöm őket, és tuti hogy ez egy jó barátság kezdete. A srácok is jól elvoltak, együtt, az anyukákról nem is beszélve:D. Remek napot zártunk.

1 megjegyzés:

Csillu írta...

Én is nagyon örülök, hogy megismerkedhettünk, nagyon cukik vagytok, remélem, hogy tényleg jó barátnők leszünk!!!
A puding nagyon finom volt, én is ki fogom próbálni...feltéve ha kapok receptet!:)
A srácok nagyon jól elvoltak együtt, mi is olyannyira, hogy még a biliztetésről is lemaradtál:)
Puszi!

Sobre a Felicidade

About This Blog

Szilda életmódalakulása 2008 © Blog Design 'Felicidade' por EMPORIUM DIGITAL 2008

Back to TOP