2009. február 25., szerda

Az első táska: Tavaszváró virágok

Sok sok blogos hatás ért, amik arra késztettek, hogy varrjak táskát. Az utolsó löketet a zipzárd-díszítés ötlete adta, mert eddig rettegtem a bevarrásától, de most a motivációm nyert.

Keresgéltem az anyagok között. Mivel tartottam a kudarctól, nem a kedvenc kombinációmmal dolgoztam első nekifutásra, de még így is nagyon tetszik az eredmény.
Az alapszabásminta a Varrjunk táskát! oldaldalon talált egyik neszesszer adta. Először pontosan követtem az utasításokat a méreteket tekintve is. Az eredmény kicsit mégis más arányokat öltött, mint ahogy én gondoltam.

Második körben pedig a táskámhoz kicsit továbbgondoltam azt az ötletet.



A gombok, melyek a díszeket megkoronázzák nagymamám örökségéből kerültek kiválasztásra. Sok sok különleges gomb fog dísszé válni reményeim szerint a közeljövőben.

7 megjegyzés:

Dóri írta...

Nahát, még táska is van hozzá! :) A fülét hogy varrtad oda? Csak a két belső felén és alul? Kívül és felül nincs odavarrva? Mert úgy néz ki, mintha oda lenne, de varrást nem látok?

Unknown írta...

a fület csak a barna csíkosra steppelt külső valami tartja. Ez így érthető? Máshol nincs odavarrva.

Anice kötős blogja írta...

Milyen ügyi vagy! A színösszeállítás nekem is tetszik. Mennyi idő alatt készültek?

Unknown írta...

netó idő kb a neszesszernek 1óra, a táskának 3-4. De a következő darab mindegyikből kevesebb lenne, mert az első darab lévén sok kidolgozatlanság volt még.

Colette írta...

Gratulálok, szépen haladsz. Nem merném idetenni melléje az én első táskámat:)))
Annak külön örülök, hogy a 3-4 órát megemlítetted, mert nekem a lányok nem akarták elhinni, hogy ennyi idő alatt kész egy táska!?

Unknown írta...

A 3-4 óra az nagyon bőséges tipp, 10 hónapos gyerek jelenléte nélkül, kész ötlettel szerintem 2 óra alatt simán megvan. Hétvégén 4,5 óra alatt vart meg a bérmalányom egy bélelt, belül is két zsebes aplikált táskát, úgy hogy előtte még sose varrt varrógéppel, én meg diktáltam hogy mikor mi jöjjön. És volt amikor bontani kellett... szóval bátran álljon neki mindenki táskát varrni, mert hálás és nem is túl pepecselős feladat. Jól kigondolt egyenes varratok:D.

Melus írta...

nagyon tetszik ez a tatyó:)
yook a színei imádom ezt a színt:)

Sobre a Felicidade

About This Blog

Szilda életmódalakulása 2008 © Blog Design 'Felicidade' por EMPORIUM DIGITAL 2008

Back to TOP