2009. február 9., hétfő

A hétvége nagyovnal

Péntek:Attila, húgom kedvesének doktorrá avatásán voltunk, ami nagyon elegáns ceremónia volt. Olivér az apukája hátán ülte végig, meglepően csöndben. Utána a Margithídi Trófeában ebédeltünk. Rengeteg salátát, és annál is több sushit ettem(avokádós volt a csúcs). Nagyon jó élmény volt.


  SDC11021.JPG

3kor indultunk anyukámékkal megnézni a telkünket. Nagy volt a sár, de azért igazán lelkesen mutattuk meg nekik is, de még mindig felfoghatatlan, hogy a mienk az a terület.    


Este befejeztük az ültetőkártyákat, a másnapi házassági évfordulóra. Béke volt, és szépek lettek.IMG_2858.JPGIMG_2868.JPGIMG_2854.JPGIMG_2866.JPGSzombat:Reggel nagyon feszült voltam. Az a rettenetes tapasztalatom nyomasztott, hogy mi mindig mindenhonnan elkésünk. Ezért kapkodtam, és végül nem késtünk el. Volt próba, előkészületek, és teljes megnyuodás mire befutottak az ünnepeltek. Éjfélig zajlott a buli, utána kidőltem.IMG_2839.JPGIMG_2842.JPGIMG_2849.JPGIMG_2844.JPGIMG_2885.JPG     Vasárnap:Reggel elmentünk misére nagymamámmal, volt Balázsáldás, nagyon remek volt a prédikáció, ami jól esett. Utána megnéztük nagybátyám építkezését. Hatalmas beruházás, és fantasztikusnak tartom, hogy ezt valaki képes átlátni. Gyors ebéd után indultunk Pest fele, mert rendezvényre mentünk. Hazafele beurotunk felköszönteni a Teaerdőbe Andabarátnőmet, akinek itt is sok boltog születésnapot kívánok. Hazaértünk, és alvás!!!!!


2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Hát tényleg nem sok látszik a ruhából...de amennyi igen, az nagyon szupi! Majd élőben lecsekkolom a többi részét:)))
Sőt lehet h még kölcsön is kérem;)

Az asztaldíszítést is te csináltad? Mert az valami csodás!

(vmiért nem enged belépni...Csilla voltam)

Marcsi írta...

Megérte a sok készülődést ez a jeles alkalom! Mesés a díszítés és az ültetőkártya sem utolsó :)
Ja, a ruhából semmi sem látszik...
Marcsi

Sobre a Felicidade

About This Blog

Szilda életmódalakulása 2008 © Blog Design 'Felicidade' por EMPORIUM DIGITAL 2008

Back to TOP