2009. május 14., csütörtök

Hol a csokim:D?

Fiacskám elől mindent dugni kell...mármint, amben/amivel kárt tud tenni, amit nem akarjuk hogy megrágjon. Élelmiszereket tekintve nagyon ritkán van ilyen a lakásban, leszámítva a mosatlan héjjas kruplit és hagymát.
Két napja viszont beugrottunk az egyik nagyboltba itthon, és vettem magamnak egy tábal csokit... még aznap este ettem belőle pár kockát, majd gyerekbiztos helyretettem.
Már tegnap délután agyalgattam hova tehettem, de nem feccöltem bele nagy energiákat, este már uramat is megkérdeztem, aki csak vigyorgott, és természetesen fogggggalma ne volt róla, hogy ÉN, hova dughattam a gyermek (magam) elől a csokit:D. Ma már kicsit bosszant. Egy dolgo hogy így nem tudok rájárni, na de hogy még magamat is ennyire megóvjam egy kis elvtelenségtől....
Na mindegy majd előkerül, dehát hogy ez mekkora poén... erre is csak én vagyok képes... a kerti késemet is egy hétig keretsem, és hogy került elő, a homokozó játékos vödör kiborításakor... amik amúgy sose kötik le a fiacskámat, így a kés tényleg biztonságban volt:D De kérdés most is áll: Hol a csokim?

3 megjegyzés:

Dóri írta...

Lehet, hogy mégis megetted az egészet? :D
Milyen csoki volt? Szólok, ha megtalálom. :D

Unknown írta...

10 perccel a poszt után megkerült, beesvea a könycek mögé:D, amúgy kávés csokim van, és azóta a tákámban pihen.:D

salsera írta...

Mi egyszer a nagymamám pénztárcáját a mosógépben (!) találtuk meg - még jó, h nagymosás előtt!!:):)

Sobre a Felicidade

About This Blog

Szilda életmódalakulása 2008 © Blog Design 'Felicidade' por EMPORIUM DIGITAL 2008

Back to TOP