2010. május 13., csütörtök

Babaprojekt...

Ezer éve nem írtam, pedig annyi, de annyi minden történik velem, körülöttem... Babát várok.. lassan 26 hetet is betöltöm... holnap...Nem terveztük, eleinte nagyon nehezen is viseltem, talán épp a lelkiek miatt, nem tudom, de ma már jól vagyok. Jól érzem magam a bőrömbem, és végre elkezdtem terveztgetni is a gyerekek fekvőhelyeit. A lakás átrendezését. Költségvetés, rajzolgatás, és öröm, mert úgy látom remek megoldásokat találunk.
Már tudjuk, hogy még egy fiúcskával bővül a család, ami sokat egyszerűsét az életen, pl nem kell ruhákat beszerezni.
Tegnap megtaláltam Olivér ideális új ágykomplexumát.(a kép csak illusztráció, sokat fejlesztettem rajta hogy tökéletes legyen nekünk) Ő most galériára fog kölötzi, és alatta alakítunk ki neki egy kis játszókuckót.
Jelenlegi pocaklakónk pedig egyedi tervezésű kiságyat kap, pelenkázóval, alatta ágyneműtartóval. Anyáék rendelkezésünkre bocsájtanak még a lakásból 3-4nm-t, amiből szuper gardrob lesz, és hangszigetelő a kicsiknek, ha alszanak. Első, bőkezú számolgatásaim alapján 200000Ftből sikerül megoldanunk a dolgokat, bár a gipszkartonozás kapcsán még sok sok kérdőjel van. Nem baj, szépen lassan kitisztogatok mindent. Most örülök, hogy megvan az asztalosunk.
Végül pár friss kép a család minden tagjáról.
Május első vasárnapján kirándultunk:

Ekkora volt a pocakom a 22. héten:

Sobre a Felicidade

About This Blog

Szilda életmódalakulása 2008 © Blog Design 'Felicidade' por EMPORIUM DIGITAL 2008

Back to TOP