- Minden napnak megvan az ajánlott gabonája. Be kell valljam nőiesen, hogy foggalmam sincs róla mi alapján lett az beosztva, de nekem nagy segítség, mert a rengeteg receptet leszűkíti egy kicsit.
- Az is koncepció alapján történik, hogy melyik nap melyik étkezésbe csempészem bele a megfelelő gabonát(persze nem kizárt, hogy más gabona megjeleni aznap más étkezésben). Ha egyik nap reggeli, akkor másik nap ebéd, és harmadik nap vacsora, és a kör kezdődik elölről.
- Édes étel
- Heti kétszer kenyérféle
- Heti kétszer-háromszor háziműzéi(áztatott gabona)
- Heti kétszer-háromszor kásaalapú(főzött gabona)
III. EBÉDEK ELVEK
- Szerda és szombat a tésztanapok, amikor ebédre valamilyen tésztaétel van.
- 4. Hétfő és péntek főzelék feltéttel.
- Heti egyszer sűrű leves péksütivel
- Heti kétszer húspótlás, abból egyik vasárnap.
- Kevesebb kötöttség, mint a másik két étkezésnél
- Kisebb mennyiségg mint a másik két étkezésnél (csak ne lenne minden olyan fionom)
- Átalában hidegétel
- Heti egyszer salátadömping
- Két étkezés között teljen el 5 óra
- Két étkezés között nincs nassolás
- Evés előtt fél, és után minimum másfél órán át nem iszunk.
- Napi 2-3 liter folyadék
- Minimális állati eredetű termék fogyasztása, ha mégis a minőség, frissesség, megfelelő hőkezelés bizosításával.
- Reggeli a legbőségesebb
- Tápanyag fele nyers, friss alapanyagból
- Komplettálás figyelembevétele (ez még nekem sem megy igazán, hamarosan összegyűjtöm itt annak is a szabályait)
- Csinos étel kerüljön az asztalra (saját szabály)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése