2008. június 15., vasárnap

Hálaadás

A regények elején ez a rásza Köszönetnyilvánítás részt szokta kapni, de az nem annyire bennsőséges szerintem.
Csodálatos ünnepünk volt tegnap. A keresztelő szép és meghitt. A ruhák kiálláták a próbát, és el is készültek. Valahogy a ruhák adták meg a felkészülés örömét, a keresztelő adventjét De a lényegre is térnék.
Legelőszőr drága férjecskémnek szerentnék köszönetet mondani a folyamatos jelenlétért, és segítségért. Kitakarította, és felszerelte a konyhabútorunk maradék elemeit, a már bentlevőkbe is polcokat vágatott, a szekrényekbe be is pakolt, és azt hiszem nem is emlékszem hányszor csicskásztatttam a szó szoros értelmében, hogy intézzen el valamit, amit épp én kigondoltam. Hősiesen tűrte a megpróbáltatásokat, remek támaszt nyújtott akkor is amiker engem már a végkimerültség kerülgetett.
Köszönet a családom itthoni többi részének, akik helyet, és sok sok finomságot biztosítottak a vendégeknek, illetve a ruhám finom apró részleteit segítettek kialakítani: gombválasztás, hosszúságbeállítás, hol legyen fodor, hol ne stb...
Köszönet a nagyszüleimnek, akik csodálatos ajándékokat hoztak(persze mindenki más is). Nagypapám készített egy keresztet a fiacskámnak, ami méltó helyét elfoglalta a reformasztalunkon. Kaptunk még a nagynénéimtől két nagyon szép keresztet, amik remélem belátható időn belül ki is kerülnek majd a falra, a Szent Család ikonnal együtt, amit szüleimtől kaptunk. Nagymamám ha jól számoltom, bár inkább felszorolom: képviselőfánk, vaníliakifli, nonplusz ultra, zserbó, sósrud, dióslinzer, kókuszoskocka, szóval ennyiféle süteményt hozott. Ráadásul nagypapa megcsinálta azt a faliórát, ami még lánccal felhúzós, és édesapám apai öröksége. Sajna még valamiért néha megáll az ingázásban, de egy-két finomhangolás után jobb lesz mint újkorában.
Köszönet minden vendégnek, akik nélkül nem lett volna ennyire emlékezetes ez a nap. A rengeteg ajándékért meg külön köszönet, remélem mindnekinek tudok majd képetküldni, amin Olivér a csini ruhában feszít. Igyekszem nem kutyulni:).
Köszönet Gergő édesanyjának, aki elhozta Gergőm nagyszüleit is. Anyukámék így megismerhették őket is. Nagy öröm volt számunkra.
Köszönöm Petinek, hogy elhozta Ildit:). Ebből most nem sokan értenek bármit is, de holnapig mesélném, hogy ki kicsoda:).
Köszönöm Edinának(Gergő nővére), hogy elhozta Zsuzsit.
Külön köszönet a hugomnak, és anyukámnak a hatalmas kitartó vendég kiszolgálásért.
Köszönet Topinak a keresztapaságért, a személyreszabott közvetlen keresztelőért, és hogy feszített napja ellenére velünk ebédelt.
Köszönet a németországi rokonoknak, hogy küldtek ajándékot, reméljük hamarosan személyesen is találkozunk.
Köszönöm a Jóistennek, most elsősorban a kisfiamat, a férjemet, és minden szerettemet, akik testben vagy csak lélekben itt voltak, és velünk örültek.
Köszönet Rékának, a bérmalányomnak egy újfajta feladatért, lehetőségért, és remélem segíteni tudom hit és életútját egyaránt.
Köszönet a fiacskának, hogy remekül viselte a hosszú nap megpróbáltatásait, és hogy olyan sok molyollyal teszi fényesebbé minden napunkat.
Köszönet Ildibarátnőmnek, hogy annyit, de annyit segített egész nap.
Köszönet a tesóimnak a muzsikáért a szertartáson.
Biztosan kihagytam sokakat, és sokmindent, de most jöjöjjön egy utolsó hatalmas KÖSZÖNÖM mindenkinek.

3 megjegyzés:

Unknown írta...

Kedves Ildi és Gergő és Pici Olivér!

Nagyon gratulálunk nektek, örülünk, hogy ilyen jól sikerült a szertartás és minden más is. Szombaron egész nap rátok gondoltam, és próbáltam legalább lélekben ott lenni veletek és energiát küldeni a hosszú naphoz. Igazán sajnálom, hogy személyesen nem lehettünk ott. Remélem mihamarabb tudunk újra találkozni. Nemsoká nekünk is lesz kertünk, úgyhogy majd ott rendezünk nektek egy kis utó-baráti-sütögetős-egymásnak nagyon örülős bulit. Addig is minden jót és sok puszit nektek!
Anda és Béci

Boti írta...

Micsoda skandallum! Nagy vehemensen olvasnám, hogy mire is készítsük a pocakunkat szombaton, és mit látok? Meglepetést. Na, jól meglepődtem :)
Marcsi

Ildi írta...

Nagyon szívesen a segítséget, nektek bármikor... :) Aztán remélem a héten még esetleg találkozunk valamikor. :) Jó lenne, ha jönnél osztálytalálkozóra!!!!!! Gyereeee!!!!
Puszi

Sobre a Felicidade

About This Blog

Szilda életmódalakulása 2008 © Blog Design 'Felicidade' por EMPORIUM DIGITAL 2008

Back to TOP