2008. június 5., csütörtök

Nap nap után

Szépen tellik a hét. Szombatra megint készen kell állni a jövő heti listával, aminek feltétele a menü, ami azért nagyrészt már készen van. Kedves uram most is a menünk tökéletes megjelenésén fáradozik. MEgsúgom, a háziverzión már értékelés is van minden megkóstolt kajához. A maximálsi dicséret 5 piros amla:D. Nagyon csini. Remek ötletek bújkálnak még párocskám fejében. Én meg lelkesen üdvözlöm mindet. 3 nap múlva megkapjuk a szuper mixerünket, aminek még nem tudom hol lesz az állandó helye, de nagyon várom már.
Kicsi fiam szépen fejlődik, és legnagyobb örömömre most épp az ágyában alszik. Nekem meg aludnom kellene, hogy minnél többet pihenjek, de pár gondolat blogolása nélkül csak nem térek nyugovóra a nem tudom már hányadik napon is. Minden kajáról készül fotó, pontos recept, és remélem ha túl vagyunk a keresztelő előkészületein, akkor fel is tudom tenni őket. Ma elkészült kicsi fiam naciszabásmintája. Holna nem fogok haladni mert egész nap Pesten és Szentendrén vannak teendőim. De vasárnap nem fekszem le addig, amig nincs minden kiszabva. Szerdára meg kész kell lennie a ruháknak, hogy csütörtöktől főzhessek hétvégére. Bár a varrás már a legkevesebb, de akkor is, idő, amit rá kell szánni. Ahhoz hogy kiérdemeljem azt az elégedettséget, hogy amikor ott állunk hármasban Tamás atya előtt, azt mondhassam, készültem, és fel is készültem. Készenállok, hogy egy értékes lélekkel gyarapítsam a világot, és alkalmas vagyok a feladatra, amit az Úr nekem szánt. Ha valaki nem vallásos, akkor ne érrezze ezt túlzott lelkizésnek, csak gondoljon bele mekkora felelősség a gyermek, és hogy mekkora öröm, akkor is ha nincs megnevezett Isten, akinek ezért hálát adunk. Szóval bevallom, én izgulok, hogy szépek legyünk, hogy elégedett legyek, és sajnos még sokaknak szeretnék megfelelni magamon kívül, és ők nem is sejtik... de nem baj, így a kihívás.
Minden csoda 3 napig tart, így az étrendünk miatt már senki nem nyaggat minket. Mindig jönnek kukucskálni mi készül épp, kóstolgani nem mindig mernek, de egyre nyitottabbak, és ez nagy öröm. Hugom minden reggel velünk reggelizet szinte a héten, és ez is remek volt. Rég láttam. Sokat tanul, de már csak egy szigorlata van hátra. Remélhetőleg párjával tud majd itt lenni a keresztelőn.
Szóval telnek napjaink, jár az agyam, hol olyasmin amin kell, hol olyasmin amin nem kéne, de remekül vagyunk, szép az idő, az esős is esik eleget, így nem kell folyton locsolásért aggódni. Tényleg, a kertemet még nem is mutattam nektek, na nem mintha nagy szám lenne, de nem kell nagy szám a színes élet apró örömeihez, és nem kell nagy kert egy kis konyha fűszerellátásának. És ha jövőre nem szülök márciusban, amire azért nagy esélyt nem látok, akkor lesznek zöldségek is, meg saláta, meg stb... álmodozom. De ezt majd kifejtem a jelen kert képeivel. Szép éjjelt mindenkinek, és várjátok nagyon a menünk fejlődését, mert nagy szeretettel készítjük nektek, és hamarosan már extra funkcióit is élvezhetitek.

1 megjegyzés:

Boti írta...

Biztos szépek lesztek a keresztelőn és elégedett leszel, meglesz a munkád gyümölcse! Azért kicsit lassíts a tempón, hogy majd ne fáradtan, gyűrötten álldogálj egy fess kislegény mellett :)
Marcsi

Sobre a Felicidade

About This Blog

Szilda életmódalakulása 2008 © Blog Design 'Felicidade' por EMPORIUM DIGITAL 2008

Back to TOP