2008. szeptember 23., kedd

Spricc-spricc, tol-tol, húz-húz, KÉSZ!!!!

Pár posttal ezelőtt, már említettem, hogy vásároltunk új tisztítóeszközöket. Régiek nem voltak. Tisztító szerek már rég simulnak a szekrényben, és azért fogynak is, de a felmosófelszerelés komoly hiány volt. Pár hónapja, még pocakosan vettünk, de tönkrement két használat után. Ennyit az olcsóról...
Most drágábbat vettünk 3 év garanciával. Jó móka volt a válogatás, sokat röhögtünk Gergőmmel. Még egy szlogen is született az egyik ablaktisztítóhoz(lásd cím). Ablaktisztítót is vettünk, de végül nem azt...
Azóta mind a felmosót, mind az ablakpucolót kipróbáltuk, és beváltak. De akkor lássuk a konkrétumokat.
Ezen a képen látható, az ablaktisztító eszköz, és az eredmény, amit vele értem le. Mellé tettem a tisztítószert is, hogy a cím spricc-spricc része érthető legyen. Eredetileg azonban ez a kis szlogen egy másik ugyanilyen célra kifejlesztett eszköznél hangzott el, ami még spriccelni is tudott. Tetszett, imádtam, de drágább volt, és spriccelni anélkül is tudok.A másik remek szerkezet, egy búgócsiga elven működő centrifugásan kicsavaró felmosó, 3 év garanciával(minden csomagoló eszközét és blokkját gondosan eltettem). Jó játék:D, és szépen takarít. Jó, hogy a seprés után esetleg ott maradt koszokat is jól összeszedi, és ha nem is tapad rá mind, akkor is egy helyre lehet könnyen gyűjteni, és nem maszatolódik folyamatosan. Remekül kicentrifugázza, még akkor is, ha csak a fürdés után kifröcsögött vizet szeretném feltörölni. Tudom én hogy dédanyáinknak közel nem kellettek ilyen drága csodabigyók, hogy felmosson, ablakot pucoljanak.... örültek, ha volt ablakuk. De ez most egy olyan eszköze a lakásomnak, ahol a korral tartok(na jó, bevallom van még egy csomó másik is). Szóval nekem beváltak, és takarítok is velük a jövőben is.

2 megjegyzés:

Ildi írta...

nálam még mindig a felmosórongy-vödör négykézláb módszer a leghatékonyabb a konyhában... :D Mást nem tudok, ami minden kis leragadt zsírfoltot felszedett volna.

Unknown írta...

ez felszedte. Nagy pocak előtt érdemes beszerezni:D bár én akkor is elégedett lettem volna vele, ha egy-kettő ottmarad, de nem!!!
Bár olajfolt lehet hogy nincs nálam? Pasz... de szerintem nagyon jó.

Sobre a Felicidade

About This Blog

Szilda életmódalakulása 2008 © Blog Design 'Felicidade' por EMPORIUM DIGITAL 2008

Back to TOP