2008. szeptember 1., hétfő

Tábori körülmények itthon is...

...a szó legjobb értelmében.
A tábori napirend alappiléreit azóta is szigorúan tartjuk itthon: fél 8kor kezdődik a nap, 8kor reggeli, 1kor ebéd, 6kor turmixvacsora, 10kor villanyoltás. Ez remekül bevált, bár este néha kedvem lenne még rosszalkodni, tv, blog, duma a nem is annyira beszédes férjemmel, és többit nem írom most ide:D.
Ami a legviccesebb volt, a forróvizes lábfürdőm. Kár hogy épp most romlott el a fényképezőgépünk, mert akkor pótolhattam volna az erről szóló postban a képet, de ez most mindegy.
Azért álltunk neki itthon ennek a mókás kezelásnek, mert péntken megfáztam, mert a Teaerdőben egész nap mezitláb lógtam, és hát kellet volna zokni. Szombaton a Veginapon elég ramatyul voltam, és szokásos arcüreggyulladásom jelei mutatkoztak. Bár délutánra már az átlagos 10 napos folyamt 5.napi tüneteit észleltem, aminek azért örültem, mert az egész gyosabb lezaljásáról biztosított. Ittho aztáb a ház összes pokrócát összeszedtük, és nekiálltunk a kezelésnek. Jólesett, és most is jelzett a hasamon a vágás. Egyetlen probléma volt csak, hogy Olivérünk teljesen kiborulta látványomtól. 25 perc kezelés után kezdtem kicsit szétülni, úgyhogy mondtam Gergőmnek, hogy ennek inkább most vessünk véget, mert már le szeretnék feküdni. Úgy is lett. Vasárnapra már csak némi türsszögés és orrfolyás maradt, már az sem. Döbbenetes eredmény ez szerintem, én elégedett vagyok.
Egy másik kezelést is kipróbáltunk, amit a táborban tanultunk, és még az előzőnél is viccesebb. Ez a káposztapakolás, ami izületi fájdalmak esetén, izomhúzódás, nyakelfekvés, izomtúleröltetés, ilyesmikre jók. Ezt a férjecském tesztelte nagy sikerrel, de a pontos leírása még a héten bekerül de egy külön postba. Addig is mindenki gyakorlolja a forró lábfürdőt, a kiszámítható napirendet, stb., mert praktikus.
Most pedig húzok egy zoknit, mert nem játszom a szervezetem teljesítőképességével.

1 megjegyzés:

Anda írta...

Most jutottam oda, hogy el is olvasgatam a beírásaidat. Jó Sok újdonsággal találkoztam.
Én is épp most kezdem érezni a megfázás közeli állapotot, ugyancsak elfelejtettem zoknit húzni.. Sajnálom, hogy legutóbbi találkozásunk ilyen kellemetlen "emléket" hagyott, de így legalább megkapod a napi jó kis lábfürdőt, ami valószínűleg igen kellemes elfoglaltság lehet. Én még maradok a mentateánál-szakami ártalom, de ha nem válik be, akkor ki fogom próbálni a te módszeredet is. :)
Gratulálok a szuper megjelenáshez. nem is csodálozom, hogy ti lettetek a vega-hétvége arca és hangja. Azt hiszem, hogy ez egy igen visszajelzés részedre, hogy ami küldetést kitűztél magad elé, azt sikerrel teljesítesz is. (Hisz sugároztok mindannyiany). De úgyis érted, hogy mire gondolok. Csak így tovább. :)

Sobre a Felicidade

About This Blog

Szilda életmódalakulása 2008 © Blog Design 'Felicidade' por EMPORIUM DIGITAL 2008

Back to TOP