2008. november 25., kedd

Alkotásaim

Zoknit kötöttem, ami jól sikerült. Kedvenc Bérmalányom ajándéka lett, bár sajnos késve tudtam csak átadni, de így sose fog éjjel fázni a tappancsa, már biztos. Jucuu ezer köszönet az távokításért:D

Elkészült az első kötős hordozóm, amit már Botianyuval jó ideje tervezgetünk. Most belevágtam, és Olivér némi zavarása mellett is bruttó 3 óra alatt kész volt tervezéssel együtt. Pontos leírást majd linkelek ha megcsináltam a közösenvarunk blogra.





Készülnek majd még mei-taik, azokról majd lépésről lépésre képeket csinálok, mint annó a babáról. Íme az Ikeában megvásárolt anyagok, amik még varrásra várnak. Ha az összes hordozót megvarrom, amit belelátok ezekbe az anyagokba, akkor vevőket kéne rá keressek. Nem is azért, hogy bejöjjön azára, hanem azért, hogy elférjünk a hordozóktól. De ez szerelem. Az anyagok, és az anyaság találkozása....ráadásul főzni lehet kész művek segíségével úgy hogy a gyermek nem cibálja le a nadrágomat. Mi kell még az élvezethez? (na jó azt most hagyjuk:D)

1 megjegyzés:

szazala írta...

Nagyon ügyes vagy,és őszintén irigyellek a zoknikötés tudományodért!!!!!Egyébként jó újra olvasni Téged,mostanában eltűntél!!

Sobre a Felicidade

About This Blog

Szilda életmódalakulása 2008 © Blog Design 'Felicidade' por EMPORIUM DIGITAL 2008

Back to TOP