2009. január 17., szombat

Jelentés

Tele vagyok írnivalókkal, csak kicsit elhavazódtam, és a gondolataim bepötyögése még csak csak belefér az időbe, de úgy szeretném a képeket is feldolgozni, de mire lekicsinyítem, feltöltöm, mindig elfogy fiacskám türelme, ami érthető. Most, hogy este van, és alszik, meg az én türelmem van fogytán, úgy hogy most is csak egy gyors írogatásra van időm.
Ami a hét legmeghatározóbb két élménye, hogy egyik barátom felkért, hogy írjak egy könyvet, ami egy hatalmas elismerés, és sokat agyalok, hogy hogy is kellene ennek nekiállni.
A másik hogy folyton a saját otthonteremtés lehetőségeit mérlegeljük. Nem igazán van előrelépés, de információk hada kering a fejemben. Keresünk, dogozunk...tesszük, amit lehet, és élvezzük ami van.
Drága Uram születésnapja volt a héten. Nagyon sűrű nap volt. Este egy gyors sütit volt csak időm összedobni, de nagyon fincsi volt, és nagyon ízlett az én drága ünnepeltemnek, meg persze a fiának is. A receptet igyekszem mielőbb megosztani a publikummal, de semmit nem ígérek.
Hétköznapjaim kötéssel, varrással, mondókázással, énekléssel, főzéssel, mosással, lakás fejlesztéssel telik. Ha holnap a terveim szerint alakul a nap, akkor este jön egy beszámoló a lakás újdonságairól. A jövőben meg belejövök a fotók kezelésébe, és elintézem, hogy tényleg semmiről ne maradjatok le, ami az életmódunk fejlődésével kapcsolatos.

5 megjegyzés:

Névtelen írta...

Már ne is haragudj, de az írásaidat olvasva, nem vagy egy nagy író, nem is értem, hogyan kérhetnek meg egy könyv írására! A másik az, hogy az ember nem ír parancsszóra könyvet.
Meg kell érni rá, és te még nagyon távol vagy ettől!
Sokat kell még tanulnod az írás terén, én a helyedben nem aláznám meg magam egy könyv bukásával!

Unknown írta...

Kedves Katus!
Nem haragszom, köszönöm a véleményt. Van azonban valaki, aki úgy érzi, hogy nem lenne bukás a könyv, amiről Ő tudja, hogy már régóta érik bennem. Ízlések és pofonok, de valószínű nem Te leszel az első vásárló.

Névtelen írta...

Szerintem sem vagy nagy író, csak annak képzeled magad.

Névtelen írta...

Én is elolvastam próba képpen írásaidat, hát olyan butácskák, mindenkinek mindent tudni kell rólatok, elég nevetséges. Nagyon sztárolod magad.

Unknown írta...

szerintem van némi butácskaság abban, hogy valaki azt gondolja, hogy a blog meg a könyv ugyanaz a műfaj... meg a magam sztárolása, és az hogy valaki megkér...hááát...na mindegy:D, de nem lesz kötelező megvenni...

Sobre a Felicidade

About This Blog

Szilda életmódalakulása 2008 © Blog Design 'Felicidade' por EMPORIUM DIGITAL 2008

Back to TOP