2008. április 23., szerda

Tapasztalatok napja

Amint láthatjátok felkerült a blogra, a heti menünk. Sikerült még a hét közepe előtt egészen kitöltenem, és még a honlapra is kikerült egészen elfogadható formában. Tudom hogy hagy némi kívánnivalót hagy magaután, de amennyire lehet belepasszol a honlap képébe, minden aminek van receptje a másik blogomon linkelhető, és nem utolsó sorban látszik az étrend is.
Ma egészen jól tartottam a napirendet, ebédelni csak akkor jutott eszembe, amikor már tényleg ebédidő volt. Vacsora előtt elcsábultam egy kölesgolyóra, de ennyit kell bűnözni, engedélyezem magamnak. Kipróbáltam a lusta kenyér receptet, amit ígérem holnap felteszek amásik blogra, mert igazán izgalmas egyszerű, és nagyon finom dolog. Amikor kivettem a sütőből, úgy tűnt, hogy nem sült még meg, de kiderült, hogy csak ki kell hülnie, és tökéletes ízletes finomsággá válik. Szóval némi elkeseredettség után kellemes meglepetésként ért, hogy tökéletes lett. A négy darab kiscipóból másfél el is fogyott vacsira. Tiszta szerencse, hogy van még egy kis maradék az eddig sütött hátikenyerünkből, mert éhenmaradnánk reggel. (A kettő ami még egészben van hagymával van ízesítve, hogy mégjobban passzoljon a hagymalevesünkhöz.)
Aztán ami talán a legfontosabb tapasztalata a napnak: he elolvassátok a fokhagymás tésza receptjét, gondolnátok hogy nehéz kajáról, van szó? Mi nem gondoltuk, és csalódnunk kellet. A melegített olivaolaj végett nagyon súlyos étekkén válik sajna, legközelebb majd csak hidegen öntjük rá az olajat, és szárazon pirítjuk a hagymát. Amúgy azt az étket is besorolom az egyszerű de nagyszerű finomságok közé.
Ja és halkan megsúgom, hogy elkészültem a következő heti menüvel egészen, már most, és komoly terveket szövögetek a menü blogomon történő megjelenítésével:D. Egészséges étvágyat mindenkinek!

Nincsenek megjegyzések:

Sobre a Felicidade

About This Blog

Szilda életmódalakulása 2008 © Blog Design 'Felicidade' por EMPORIUM DIGITAL 2008

Back to TOP